2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Házirend

Általános házirend

 1. Szolgáltatásainkat - fitness, konditerem, infraszauna, szolárium - mindenki csak saját felelosségére veheti igénybe. Szolgáltatásaink - különösen a fitness-kondi és infraszauna - használata elott ajánlott részletes orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat fizikai állapotodról, illetve feltárja azokat az esetleges kizáró okokat, amelyek miatt a szolgáltatásokat nem tudod igénybevenni.
 2. A teremben található eszközöket csak rendeltetésüknek megfeleloen lehet használni. A pontos, rendeltetésszeru használat tekintetében kérd ki a kollégáink tanácsát.
 3. A nem rendeltetésszeru használat illetve a berendezések használatához kapcsolodó eloírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása valamint más - rajtunk kívül álló - ok miatt bekövetkezo esetleges balesetért a felelosséget nem vállaljuk.
 4. A bérletek névre szólnak, azokat - a szolárium bérletek kivételével - csak tulajdonosaik vehetik igénybe, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek. A bérletben foglalt szolgáltatások a bérleten feltüntetett lejárati idon túl nem vehetok igénybe.
 5. Kérjük a kultúrált viselkedés szabályait betartani, a másokat esetlegesen zavaró körülményeket mellozni.
 6. A termek és a recepció teljes terültén tilos a dohányzás!
 7. A Stúdió bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért - beleértve a szekrényekbe zárt tárgyakat is - felelosséget nem vállalunk.
 8. A személy és vagyonvédelem érdekében edzotermeinkben és a recepción zártláncú videó megfigyelo rendszer muködik, a felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk és harmadik személynek nem adjuk ki.

Szolárium

 1. A szoláriumot fertőző betegségben szenvedő egyének nem használhatják.
 2. A bőrtípusodnak megfelelő mennyiségű percszám megválasztásához tanulmányozd a kihelyezett táblázatot, vagy kérd ki kollégáink tanácsát. Szoláriumozás során semmiféle kozmetikum használata nem ajánlott.
 3. A szolárium használata alatt tartsd csukva a szemed, vagy használj védőszemüveget, mert a kibocsátott fénysugár károsíthatja látásodat. A szemüveget a pultnál kérheted el.

A bérletek ill. napijegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele a házirend elfogadását jelenti! A házirend előírásainak többszöri és tudatos be nem tartása kizárást von maga után! Bármilyen egyéb észrevétellel fordulj kollégáinkhoz vagy az üzletvezetőhöz.