2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Házirend

Általános házirend

 1. Szolgáltatásainkat - fitness, konditerem, infraszauna, szolárium - mindenki csak saját felelosségére veheti igénybe. Szolgáltatásaink - különösen a fitness-kondi és infraszauna - használata elott ajánlott részletes orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat fizikai állapotodról, illetve feltárja azokat az esetleges kizáró okokat, amelyek miatt a szolgáltatásokat nem tudod igénybevenni.
 2. A teremben található eszközöket csak rendeltetésüknek megfeleloen lehet használni. A pontos, rendeltetésszeru használat tekintetében kérd ki a kollégáink tanácsát.
 3. A nem rendeltetésszeru használat illetve a berendezések használatához kapcsolodó eloírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása valamint más - rajtunk kívül álló - ok miatt bekövetkezo esetleges balesetért a felelosséget nem vállaljuk.
 4. A bérletek névre szólnak, azokat - a szolárium bérletek kivételével - csak tulajdonosaik vehetik igénybe, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek. A bérletben foglalt szolgáltatások a bérleten feltüntetett lejárati idon túl nem vehetok igénybe.
 5. Kérjük a kultúrált viselkedés szabályait betartani, a másokat esetlegesen zavaró körülményeket mellozni.
 6. A termek és a recepció teljes terültén tilos a dohányzás!
 7. A Stúdió bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért - beleértve a szekrényekbe zárt tárgyakat is - felelosséget nem vállalunk.
 8. A személy és vagyonvédelem érdekében edzotermeinkben és a recepción zártláncú videó megfigyelo rendszer muködik, a felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk és harmadik személynek nem adjuk ki.

Infraszauna

 1. Az infraszaunát szívbeteg, magas vérnyomásban és egyéb érrendszeri megbetegedésben szenvedő egyének, valamint bármilyen fertőző betegségben szenvedők nem használhatják. Kérjük, hogy a szauna használata előtt kérd ki háziorvosod tanácsát.
 2. A szaunában törölköző használata kötelező, papucs használata ajánlott.
 3. A szaunába kozmetikumokat (illóolajakat tartalmazó készítményeket) bevinni nem ajánlott. Hasonlóképpen nem ajánljuk a különböző újságok és magazinok olvasását, mert a hő- és pára hatására a nyomdafestékből felszabaduló gőzök mérgezőek lehetnek.
 4. Az infraszauna hőmérséklete 50 és 70 fok között állítható, akár fokonként. A kívánt hőfok beállítását kérd kollégáinktól.
 5. Egy kúra (alkalom) 45 perc hosszú, de nem kötelező végig bent tartózkodni. Rosszullét vagy szédülés esetén már az első jelek észlelésekor hagyd el a szaunát, mert nem áll módunkban folyamatos felügyeletet biztosítani a szaunázás időtartama alatt.

A bérletek ill. napijegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele a házirend elfogadását jelenti! A házirend előírásainak többszöri és tudatos be nem tartása kizárást von maga után! Bármilyen egyéb észrevétellel fordulj kollégáinkhoz vagy az üzletvezetőhöz.