2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Szolárium / Sunvision V180 XXL álló szoli

Sunvision V180 XXL álló szoli

  • Mikor azt hiszed, hogy már elérted a csúcsot, még mindig lehetsz jobb.
  • A páratlan tökéletesség még sohasem nézett ki jobban: a Sunvision V180 XXL. Bevált technológiák alkalmazásával ez az álló szolárium semmi kívánnivalót nem hagy maga után.
  • Kivilágított display és grafika a külső felületen, a lila színű plexi a belső térben. A kiváló testhűtő rendszer az erőteljes felső ventilátorral (Cool Breeze Unit) kombinálva kellemes barnulási élményt nyújt.
  • A 48 darab 200 Watt-os cső biztosítja a lehető legjobb eredményt, ami egy álló szoláriumban elérhető. A Sunvision V 200 XXL páratlanul előnyös ár/érték arányt képvisel az álló szoláriumok területén.
  • A V 200 XXL minden lehetséges elvárásnak megfelel, és mindezt nem több, mint 2 négyzeméternyii területen.

Elutazni a hétvégére, felkeresni a kozmetikust vagy éppen egy szoláriumban barnulni, mind csak egy pár módja annak, hogyan győzzük le a mindennapi stresszt. A szolárium legfőbb előnye, hogy nem csak pihentető, hanem ugyanakkor biztonságos és vonzó barnaságot is biztosít.

Az új SunVision sorozattal az Alisun egy új csúcskategóriás szolárium családot mutat be, amely minden igényt kielégít. Vendégeink azonnal értékelni fogják a luxus kivitelezést és a mérhetetlen kényelmet.

A biztonság és a műszaki megbízhatóság a legfőbb követelmény a szolárium ágyak gyártása során de az új SunVision sorozat kifejlesztésénél rengeteg időt és energiát fektettek a kivitelezési, minőségi, ergonómiai és kényelmi megoldásokba - csupa olyan kérdésbe, amelyek számítanak az igényes vendégnek - Neked, amikor egy szolárium studiót választ.