2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Szolárium / Sunvision 444 XXL fekvő szoli

Sunvision 444 XXL fekvő szoli

  • Amikor sokat követelsz magadtól, a relaxáció meghatározza az életminőséget.
  • A Sunvision 400 széria mindennel fel van szerelve, ami egy korszerű szoláriumtól elvárható. És még annál is többel....
  • Mint minden Alisun szolárium, a 400-as széria is abszolút minőséget kínál; a magasabb komfort érzet miatt opcionális ergonomikus alsó plexit, tökéletes hűtési rendszert és intenzív, a testhez közel elhelyezett szolárium csöveket a páratlan barnítási eredmény eléréséhez.
  • A design fantasztikus és időtlenül modern, finom fényhatásokkal. A Sunvision 400 folytonosságot, teljesítményt és kényelmet kínál - értékelni fogod!.

Elutazni a hétvégére, felkeresni a kozmetikust vagy éppen egy szolárium-ágyban heverészni, mind csak egy pár módja annak, hogyan győzzük le a mindennapi stresszt. A szolárium legfőbb előnye, hogy nem csak pihentető, hanem ugyanakkor biztonságos és vonzó barnaságot is biztosít.

Az új SunVision sorozattal az Alisun egy új csúcskategóriás szolárium családot mutat be, amely minden igényt kielégít. Vendégeink azonnal értékelni fogják a luxus kivitelezést és a mérhetetlen kényelmet.

A biztonság és a műszaki megbízhatóság a legfőbb követelmény a szolárium ágyak gyártása során de az új SunVision sorozat kifejlesztésénél rengeteg időt és energiát fektettek a kivitelezési, minőségi, ergonómiai és kényelmi megoldásokba - csupa olyan kérdésbe, amelyek számítanak az igényes vendégnek - Neked, amikor egy szolárium studiót választ.