2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Házirend

Szolgáltatási feltételek – ÁSZF (kivonat)

 1. Szolgáltatásainkat – fitness- és konditerem, szaunák, gozkabin, szolárium - mindenki csak saját felelosségére veheti igénybe. Szolgáltatásaink - különösen a fitness-kondi és wellness szolgáltatások - használata elott ajánlott részletes orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat fizikai állapotodról, illetve feltárja azokat az esetleges kizáró okokat, amelyek miatt a szolgáltatásokat nem tudod igénybe venni.
 2. A teremben található eszközöket csak rendeltetésüknek megfeleloen lehet használni. A pontos, rendeltetésszeru használat tekintetében kérd ki a kollégáink tanácsát.
 3. A nem rendeltetésszeru használat illetve a berendezések használatához kapcsolódó eloírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása valamint más - rajtunk kívül álló - ok miatt bekövetkezo esetleges balesetért a felelosséget nem vállaljuk.
 4. A bérletek névre szólnak, azokat - a szolárium bérletek kivételével - csak tulajdonosaik vehetik igénybe, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek. A bérletben foglalt szolgáltatások a bérleten feltüntetett lejárati idon túl nem vehetok igénybe.
 5. Kérjük a kultúrált viselkedés szabályait betartani, a másokat esetlegesen zavaró körülményeket mellozni.
 6. A Wellness Ház teljes terültén tilos a dohányzás!
 7. A Ház bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért - beleértve a szekrényekbe zárt tárgyakat is - felelosséget nem vállalunk.
 8. A személy és vagyonvédelem érdekében edzotermeinkben, a közösségi helyiségekben és a recepción zártláncú videó megfigyelo rendszer muködik, a felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk és harmadik személynek nem adjuk ki.

Sókamra

 1. A sókamrát tuberkolózis, lázas állapotú, heveny gyulladásos megbetegedések és fertőző betegségek valamint súlyos szívelégtelen megbetegedésben szenvedő egyének, valamint bármilyen fertőző betegségben szenvedők nem használhatják. Kérjük, hogy a sókamra használata előtt kérd ki háziorvosod tanácsát.
 2. A sókamrában az utcai viselettől eltérő váltóruha használata ajánlott.
 3. Egy alkalommal 60 perc hosszú, folyamatos benn tartózkodás ajánlott.
 4. Rosszullét vagy bármely egészségi probléma esetén már az első jelek észlelésekor hagyd el a sókamrát, mert nem áll módunkban folyamatos felügyeletet biztosítani a szaunázás időtartama alatt.

A bérletek ill. jegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele az ÁSZF elfogadását jelenti! Használati eloírásaink többszöri és tudatos be nem tartása a szolgáltatásokból történo kizárást von maga után! Bármilyen egyéb észrevétellel fordulj kollégáinkhoz vagy az üzletvezetohöz.