2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Gépi masszázs szoba

Legújabb szolgáltatásként masszázs szobánkban professzionális terápiás masszázsfotellel és jede köves masszázsággyal várjuk kedves vendégeinket.

Kyokei Maximus 3D-s masszázsfotel + talpmasszázs

A masszázsfotel ajánlott: Talpmasszázst igénylőknek, gyakori hát és derékfájásra, keringési panaszokra, fejfájás, stressz esetére, a legtöbb funkciót keresőknek, erős masszázst kedvelőknek

Masszázsfotel

Görgős talpmasszázs

A Kyokei a világon elsőként alkalmaz görgőket a talp masszírozásohoz, masszázsfotelben. A forgó görgők segítik a test méregtelenítését. Kikapcsolható a vádlit és alsó lábszárat masszírozó légpárnák funkciója a talpmasszírozó görgő működése közben. Így visszér panaszok esetén is alkalmazható!

Zero Gravity ülőhelyzet

A hatékony masszázs alapfeltétele a helyes elhelyezkedés, ezért a Kyokei Maximus tervezői létrehozták a test számára legkimélőbb tetsthelyzetet, a súlytalansági fekvőpozíciót.

Speciális masszázsprogramok

Személyi masszőre speciálisan összeállított terápiás programokkal várja. Önnek csak választania kell, melyiket kedveli a legjobban! Egyedi igényei vannak? A Kyokei Maximusban egyedülálló módon, az automatikus masszázsmódokban is módosíthatja a kiterjesztett masszázsmódokat. Állíthatja a légpárnás masszázs, vibráció helyét, erejét. Manuális üzemmódban meghatározhatja a masszázstipusát, helyét, a masszázs intenzitását.

Hőterápia

Masszázsfoteljével otthonában élvezheti a hőterápia lazító, nyugtató hatását. A hát és talprészbe épített karbon melegítőszálak távoli infra sugarakkal kezeli hátát és talpát. A valódi jadekőves kézikezelővel további testrészeit is elérheti: vállnál, nyaknál lévő nyirokcsomókat, medencéjét, hasát vagy izületeit. A kézikezelő hőmérséklete 40 és 70 fok között állítható.

Komfort és praktikum

A Kyokei Maximus masszázsfotel irányító központja egy exkluzív külsejű távvezérlő. Nagyméretű többszínű LCD kijelzője mindenki számára jól áttekinthető. Beépített Mp3 lejátszóról hallgathatja kedvenc zenéit, a mellékelt hifi fejhallgató segítségével. Kényelme érdekében a hangerőszabályzó és a dal-léptető funkciók a távvezérlőn kaptak helyet.

Légpárnás és vibrációsmasszázs

A testrészek specializált masszázsa érdekében 43 részes légpárna rendszer került alkalmazásra. Újdonság a légpárnával felszerelt kar masszászírozó, ami a vérkeringés serkentését teszi teljessé. A vibrációs masszázsmód tovább fokozza a sejtek mozgását, az anyagcsere hatékonyságát. A légpárnás masszázs erőssége lecsökkenthető, vagy választhatja csak a vibrációs módot, ezért a keringési problámával rendelkezők is használhatják.

WellSpa Elite 2011 jadeköves masszázságy

Az 'Elite plus' a jade masszázságyat a legmagasabb igényekre tervezték, egyedi megoldásai révén a legsikeresebb üzleti modell:

Masszázságy

Kezelés menete

A halogén lámpákkal átmelegített jáde kövek és a sugárzó infrahő, a gerinc mentén kialakított mágnesterápia együttes hatása, valamint a gerinc mentén haladó masszázs megnyitja a meridiánokat és jótékony energiával tölti fel a testet. A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javítását.

Beépített carbon infra panel

segíti a hát izomzat szöveteinek anyagcseréjét.

6 + 3 automatikus és manuális programok

Változatos programoknak köszönhetően nem válik unalmassá az ágy használata. A kimélő programokat használatával felgyorsítható a hozzászokási fázis. Alkatához igazodó programot választhat a 6 háti és 2 lábi automatikus programokból.

Kezelés várható hatásai