2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Házirend

Általános házirend

 1. Szolgáltatásainkat - fitness, konditerem, infraszauna, szolárium - mindenki csak saját felelosségére veheti igénybe. Szolgáltatásaink - különösen a fitness-kondi és infraszauna - használata elott ajánlott részletes orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat fizikai állapotodról, illetve feltárja azokat az esetleges kizáró okokat, amelyek miatt a szolgáltatásokat nem tudod igénybevenni.
 2. A teremben található eszközöket csak rendeltetésüknek megfeleloen lehet használni. A pontos, rendeltetésszeru használat tekintetében kérd ki a kollégáink tanácsát.
 3. A nem rendeltetésszeru használat illetve a berendezések használatához kapcsolodó eloírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása valamint más - rajtunk kívül álló - ok miatt bekövetkezo esetleges balesetért a felelosséget nem vállaljuk.
 4. A bérletek névre szólnak, azokat - a szolárium bérletek kivételével - csak tulajdonosaik vehetik igénybe, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek. A bérletben foglalt szolgáltatások a bérleten feltüntetett lejárati idon túl nem vehetok igénybe.
 5. Kérjük a kultúrált viselkedés szabályait betartani, a másokat esetlegesen zavaró körülményeket mellozni.
 6. A termek és a recepció teljes terültén tilos a dohányzás!
 7. A Stúdió bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért - beleértve a szekrényekbe zárt tárgyakat is - felelosséget nem vállalunk.
 8. A személy és vagyonvédelem érdekében edzotermeinkben és a recepción zártláncú videó megfigyelo rendszer muködik, a felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk és harmadik személynek nem adjuk ki.

Fitnesz és kondi terem

 1. A termek használata csak az „Egészségügyi és felelősségi nyilatkozat” aláírását követően lehetséges, a teremben 12 éven aluli személy nem tartózkodhat! Váltócipő használata kötelező!
 2. A kardiogépeket érkezési sorrendben lehet igénybe venni. Előzetes bejelentkezésre sem telefonon, sem személyesen nincs lehetőség. Amennyiben valaki éppen használ egy kardiogépet, mindaddig nincs lehetősége egy másik kardiogép lefoglalására, ameddig be nem fejezi az éppen használt gépen az edzést.
 3. Kérjük a kardiogépek használat utáni rövid fertőtlenítését, különös tekintettel az érzékelő- és kapaszkodó felületekre.
 4. Kérjük, hogy használat után a súlyzókat és tárcsákat tegyétek vissza a helyükre, lehetőleg minél kevesebb zajjal.
 5. Higiéniai okok miatt kérjük, ha félmeztelenül/topban edzetek, feltétlenül használjatok törölközőt.
 6. Nagy súlyokkal történő edzés során - az esetleges balesetek elkerülése végett - mindig kérjetek meg valakit, hogy szükség esetén segítsen megemelni a súlyt.
 7. Azon vendégeink, akik rendszeresen nem edzenek, a gépek használatához és a fizikai erőnlétüknek megfelelő gyakorlat mennyiségek meghatározásához kérjék edzőink segítségét.

A bérletek ill. napijegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele a házirend elfogadását jelenti! A házirend előírásainak többszöri és tudatos be nem tartása kizárást von maga után! Bármilyen egyéb észrevétellel fordulj kollégáinkhoz vagy az üzletvezetőhöz.