2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Házirend

Szolgáltatási feltételek – ÁSZF (kivonat)

 1. Szolgáltatásainkat – fitness- és konditerem, szaunák, gőzkabin, szolárium - mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe. Szolgáltatásaink - különösen a fitness-kondi és wellness szolgáltatások - használata előtt ajánlott részletes orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat fizikai állapotodról, illetve feltárja azokat az esetleges kizáró okokat, amelyek miatt a szolgáltatásokat nem tudod igénybe venni.
 2. A teremben található eszközöket csak rendeltetésüknek megfelelően lehet használni. A pontos, rendeltetésszerű használat tekintetében kérd ki a kollégáink tanácsát.
 3. A nem rendeltetésszerű használat illetve a berendezések használatához kapcsolódó előírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása valamint más - rajtunk kívül álló - ok miatt bekövetkező esetleges balesetért a felelősséget nem vállaljuk.
 4. A bérletek névre szólnak, azokat - a szolárium bérletek kivételével - csak tulajdonosaik vehetik igénybe, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek. A bérletben foglalt szolgáltatások a bérleten feltüntetett lejárati időn túl nem vehetők igénybe.
 5. Kérjük a kultúrált viselkedés szabályait betartani, a másokat esetlegesen zavaró körülményeket mellőzni.
 6. A Wellness Ház teljes terültén tilos a dohányzás!
 7. A Ház bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért - beleértve a szekrényekbe zárt tárgyakat is - felelősséget nem vállalunk.
 8. A személy és vagyonvédelem érdekében edzőtermeinkben, a közösségi helyiségekben és a recepción zártláncú videó megfigyelő rendszer működik, a felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk és harmadik személynek nem adjuk ki.

Finn szauna

 1. Az finn szaunát szívbeteg, magas vérnyomásban és egyéb érrendszeri megbetegedésben szenvedő egyének, valamint bármilyen fertőző betegségben szenvedők nem használhatják. Kérjük, hogy a szauna használata előtt kérd ki háziorvosod tanácsát.
 2. A szaunában törölköző használata kötelező, papucs használata ajánlott.
 3. A szaunába kozmetikumokat (illóolajakat tartalmazó készítményeket) bevinni nem ajánlott. Hasonlóképpen nem ajánljuk a különböző újságok és magazinok olvasását, mert a hő- és pára hatására a nyomdafestékből felszabaduló gőzök mérgezőek lehetnek.
 4. Az szauna hőmérséklete 90 fokra előre beállított, módosítására nincs lehetőség.
 5. Egy kúra (alkalom) 60 perc hosszú, folyamatos benn tartózkodásra maximum 15 perc ajánlott. Két benntartózkodás között ajánlatos hideg vízzel lezuhanyozni. Rosszullét vagy szédülés esetén már az első jelek észlelésekor hagyd el a szaunát, mert nem áll módunkban folyamatos felügyeletet biztosítani a szaunázás időtartama alatt.
 6. Bármely probléma vagy rosszullét esetén a szaunában található piros gomb benyomásával a gép azonnal leállítható illetve recepciós kollegánktól segítség kérhető!

A bérletek ill. jegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele az ÁSZF elfogadását jelenti! Használati előírásaink többszöri és tudatos be nem tartása a szolgáltatásokból történő kizárást von maga után! Bármilyen egyéb észrevétellel fordulj kollégáinkhoz vagy az üzletvezetőhöz.