2017. november 24. Emma napja van

Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
írjon nekünk

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
7:00-tól 20:00-ig
Szombat–Vasárnap:
8:00-től 16:00-ig

Elérhetőség

Cím:
Pécs, József A. út 9.
Telefon: +3672 510-796
Fax: +3672 510-797
Mobil: +3630 711-9195


Skype:

Skype Me(TM)!

Aromakabin

Eredete évezredekre nyúlik vissza. Már az ókori Egyiptomiak is használtak gumiból, gyantából, fakéregbõl és virágszirmokból kivont illóolajokat, melyeket részben gyógyszerként, részben vallási célokra alkalmazták. Az illóolajok a bõrön át felszívódnak és így bekerülnek a szervezetbe.

Aromakabin

Nagyon sokrétû, mellékhatásoktól mentes alkalmazása révén a menstruációs panaszoktól egészen a gyomorbetegségeken át a mozgásszervi panaszokig alkalmazták. Használta befolyásolja a limbikus rendszert, azaz az érzelmi világunkat is. Aromakabin különbözõ páratartalmú és hõmérsékletû kabin lehet. Jótékony hatását illóolajokon keresztül fejti ki, ami a levegõbe párologtatva, belélegezve és a bõr pórusain át bejutva a szervezetbe biztosít ellazulást a test és a lélek számára. Jótékony hatása közismert, mozgásszervi betegségek kezelésére bedörzsöléssel, masszázzsal kombinálva fejti ki jótékony és teljes hatását. Belélegezve, bizonyos illóolajok segítik a légúti regenerálódást, könnyítik a légzést, nyugtatják a szervezetet. Használata minden korosztály számára ajánlott. Nincs meghatározott idõtartam az aromakabin használatára, addig maradjunk, amíg a relaxálásban segítségünkre van, amíg jól érezzük magunkat, és amíg pihentet.

Nálunk megtalálható illóolajok:

Borsmenta: hányinger, puffadás, émelygés, menstruációs fájdalmak, fáradtság, görcsoldó.

Fodormenta: A fodormenta olaja antimikrobiális, görcsoldó, szélhajtó, epehajtó, nyákoldó, féreghajtó és külsõleg alkalmazva zsíroldó hatású.

Teafa: nagyon jó fertõtlenítõ és gyulladáscsökkentõ, nem véletlenül népszerû hatóanyag a zsíros, pattanásos bõr kezelésére szolgáló készítményekben.

Fenyõ: Jellemzõ felhasználási területe a fenyõ illóolajnak a légúti betegségek megelõzése, gyógyítása. A fenyõ olajnak van köptetõ, nyálkaoldó, hurutoldó, köhögéscsillapító, gyulladáscsökkentõ, fertõtlenítõ hatása. Fenyõ olaj másik felhasználási területe a mozgásszervi betegségeknél van. Javítja a vérellátást a bõrben, ezért jó hatással van reumás panaszokra, bõrproblémákra.

Verbena: Kiegyensúlyozó hatású, alkalmas a fájdalom és a fárdtság enyhítésésre, mérsékli a lázat, elviselhetõvé teszi a másnaposságot, pihentetõ, stresszoldó, lazító, tompítja az agressziót, motiválja a fáradt elmét. Tompítja a bõr zsírosságát, csillapítja a megfázás tüneteit, kiváló légfrissítõ. A verbénát a régi idõk hagyományaiban a szellemi szerelem felkeltésére használták.

Eukaliptusz: Hûsíti a testet. Tisztítja a légutakat. Nyugtatja a fájó, gyulladt izmokat és ízületeket. Az eukaliptusz illóolaj frissítõleg hat az emberre, kedvezõen hat a nyomott mélabús hangulatra.

Csokoládé

Ezeregy éjszaka